Başkan Akgören,'Bugün erken gol yemememizin avantajını kullandık. Takım gol yemedikçe motive oldu, konsantrasyonu arttı. Gerçek Eskişehirspor bu' dedi.

Erken Gol Yemeyince
Akgören, 'Biz zaten her maçta böyle dirayetli ve dirençli futbol oynuyoruz ama maçın baslarında erken yenilen gollerin ardından çok kopuyoruz. Bugün erken gol yemememizin avantajını kullandık. Takım gol yemedikçe motive oldu, konsantrasyonu arttı. işte maçın sonucu bu' diye konuştu.

Tecrübelerini Arttıracaklar
Başkan Akgören, 'Bu saatten sonra sahadaki takım gelecek sezonun takımı olacak gibi gözüküyor. İnşallah tecrübelerini arttırarak, yeni çocukları kullanarak, bu çocukların maç eksiklerini, konsantrasyonlarını ve özgüvenlerini arttırarak gelecek sezona hazırlanacağız' ifadelerini kullandı.

Ayrılmaları Gerekiyor
Transfer tahtası ile ilgili açıklamalar yapan Akgören, 'Transfer tahtasının açılması için uğraşacağız. Eğer projelerimiz gerçekleşirse, hedeflediğimiz geliri elde edersek bu takıma ufak takviyelerle önümüzdeki sezon hedeflediğimiz başarıyı yakalarız. iç transferde sözleşmesi bitenler ayrılmak istiyorlar. Bizce de bazılarının ayrılmaları gerekiyor' dedi.

'Taze Heyecana İhtiyaç var '
Akgören, 'Kan değişikliği lazım, yeni bir heyecan, ruh lazım. Tribünlerin, şehrin, takımın taze heyecana ihtiyacı var. inşallah bunu elde ederiz. Zaman neyi gösterecek beraber bakacağız. Takımımı ve Adana
Demirspor'u kutluyorum. Onlar da güçlü bir camia, Süper Lig'de olmayı hak eden camialardan birisi' diye konuştu.

Token projesi sevindirdi
EsEs Token ile ilgili açıklamalar yapan Başkan Akgören, 'En önemli projelerimizden birisi token idi. Hayata geçirdik. Tabi sanal paraya daha hazır olmayan, daha ne olduğunu bilmeyen bir kesim var. Bazıları bu nedir, olmaz, bu işten gelir elde edilmez, bu işin sonu hüsran gözüyle bakanlar oldu. Ama biz umut ettiğimizi ilk etapta yakaladık. 12-13 günlük sürede 8 buçuk milyona ulaştı. Bizim beklediğimiz bir sayıydı. İnşallah kısa sürede ilk arz olan 12 milyona ulaşacak ve ikinci arzı çıkartacağız. Buradan ciddi gelirler bekliyoruz' dedi.


Editör: TE Bilisim