İl Müdürlüğünde görev yapan gıda kontrol görevlileri tarafından, özellikle Ramazan Bayramı hazırlıkları dolayısıyla, bayramda tüketimleri artan ürünlere yönelik olarak tatlıcı ve şekerlemeciler, unlu mamuller, toplu tüketim yerleri ile kasaplar ve fırınların denetimlerine ağırlık verildi. İl Müdürü Emine Sever, 'Ramazan Bayramının yaklaşması sebebiyle tüketimi artan ürünlerle ilgili olarak fırsatçılara meydan vermemek için Ramazan ayının son haftasında gıda denetimlerimiz aralıksız devam ediyor' ifadelerini kullandı. Sever, ' Tüketiciler, gördüğü olumsuzlukları 7 gün 24 saat bakanlığımızın Alo Gıda 174 hattına ihbar edebilirler' dedi. HM
Editör: TE Bilisim