Camianı gözü şimdi tekrar başkan Osman Taş'a çevrildi. Boffin, Pinto, Tanase, Toko, Funes Mori gibi dosyalar FIFA nezdinde ödeme bekliyor. Yönetimin bu süreçte nasıl bir yok izleyeceği ise merakla bekleniyor.

Yeniden sözler verdi
Başkan Osman Taş, 13 Ekim'de Eskişehirspor için yeni bir sayfa açtı. Göreve devam etmek istediğini belirtti ve eski yönetimden hiç kimseyi listesine yazmadı. Başkan Taş camiaya bir kez daha söz vererek, FIFA dosyalarını ödeme yapılacağını söyledi. Ayrıca Taş, kulübe yeni sponsorlar kazandıracaklarının ve imzaların bu hafta atılacağını da camiaya müjdeledi. Camia, Taş'ın bu sefer sözlerini tutup tutmayacağını merak ediyor.

Veda paylaşımlarına tepki
30 Mayıs 2019'da Osman Taş ile yola çıkan eski yönetimden hiçbir yönetici geçtiğimiz gün yeniden başkan seçilen Taş'ın listesine girmedi. Genel olarak başarısız olan eski yönetim, sosyal medyadan veda paylaşımları yaparken, bazı taraftarlar ise bu paylaşımlara tepki gösterdi. Taraftarlar, 'Osman Taş'ı siz göreve getirdiniz, şimdi günah mı çıkartıyorsunuz?' sözleriyle eski yöneticilere tepkilerini dile getirdi.
Editör: TE Bilisim