Ziyaret öncesinde konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Halklar İlişkiler Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, 'Sağlık Bakanlığı'nın bu projesi 1 yıl içinde 4 binden fazla eve yardım götürdü. İhtiyacı olan vatandaşlarımıza yatalak, engelli, yaşlı ve şartları ne kadar ağır olursa olsun tamamen ücretsiz olarak her türlü desteği evlerine kadar götürüyoruz. Bugün de zor durumda olan Gülşen teyzemize elektrikli yatak ve stant getirdik' dedi.
Sağlık Bakanlığı'nın evde bakım hizmetinden yararlanmak için birilerine ulaşmalarına gerek olmadığının altını çizen Kaynarca, 'Telefonla 444 38 33 numaralı hattı aramaları bu hizmete ulaşmaları için yeterli' şeklinde konuştu. Yetkilileri kapıda karşılayan ev sahibi Tayfun Bek hasta olan annesine bu yardımı ulaştıran yetkililere teşekkür etti.
Hasta Gülşen teyzeye acil şifalar dileyen Op. Dr. Murat Çilekar ''Bugüne kadar binlerce ev ziyaretinde bulunduk ancak ihtiyaç sahibi birçok vatandaşımız bu uygulamamızdan haberdar değil. Bu uygulamamızın daha çok insana ulaşmasını istiyoruz' diye konuştu.
Halklar İlişkiler Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, Sosyal İşler Başkanı Ahmet Alsat, İl Yönetim Kurulu üyesi Murat Özkan, Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Murat Çilekar ve Hasta Hizmetleri Müdürü Erol Yılmaz da ziyarete katıldı. (HM)

Editör: TE Bilisim