Prof.Dr.Üstün Dökmen'in yazdığı yönetmeliğini usta oyuncu Enis Zeytinler'in yaptığı 'Komşu Köyün Delisi' adlı oyunun ilk prömiyer gösterimi, Odunpazarı Belediyesi'ne ait Hasan Polatkan Kültür Merkezi Salonu'nda sahnelendi.

Oyunu izlemeye Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Han İlçe Kaymakamı Rızvan Eroğlu, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç,Ankara GÜBDER Başkanvekili Hakime Zal,Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Ateş olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

DERNEK BAŞKANI MUHTAR YARDIMCISI İMAM

Tiyatroda Dernek Başkanı Uğur Yücel köyün muhtarını,Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan'ın ise köyün imamını canlandırdı. Dakikalarca ayakta alkışlanan tiyatro da oyuncular, ülkemizde yaşanan terör saldırıları sonucu şehit düşen asker ve polislerimiz için kollarında siyah kurdele ile sahneye çıktı.

İki perdelik oyununu ilk bölümünde köy imamı rolünü üstlenen Hüseyin Turhan'ın köy meydanında muhtarın şehirden aklı başında bir deliyi bulup getirmesi beklenirken sazı ile çalıp söylediği 'Gümüşhane Güzelleri' adlı türkü izleyicilerden büyük alkış alırken salondaki izleyicilerinin birçoğunun türküye eşlik ettiği görüldü. (HM)

Editör: TE Bilisim