Törene ilgi büyüktü
Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşen törene ilgi büyük oldu. Türkiye Faal Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Metin Gündüzler açılış konuşmasını yaptı. Spor camiasına hayırlı bir sezon dileyen Gündüzler, 'Tüm hakem ve gözlemci kardeşlerimize yeni sezonda başarılar diliyorum. Her sezon geleneksel hale gelen kurban kesini bu sezon yapmıyoruz. Bunun yerine LÖSEV'e bağış yapacağız' dedi.

Terfi eden hakemleri kutladı
Gündüzler'den sonra mikrofonu İl Hakem Kurulu Başkanı Recai Yaşar aldı. Kendilerini böyle bir günde yalnız bırakmayan spor camiasına teşekkür eden Yaşar, 'Terfi eden hakemlerimizi kutluyorum. 164 hakem ve 36 gözlemci ile yeni sezona hazırız. 2018-2019 sezonunda tüm hakem ve gözlemcilere başarılar diliyorum. Kazasız belasız bir sezon olmasını diliyoruz' ifadelerini kullandı.

'Hepimiz bir aileyiz'
Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ise, 'Hepimiz bir aileyiz. Futbol ailesine teşekkür ediyorum. Yeni sezonları hayırlı uğurlu olsun. Her türlü baskı ve olumsuz şartlara rağmen hakemlik yapmaya çalışıyorsunuz. Hakemlik şansı yanınızda olsun. Kazasız belasız bir sezon geçirmeniz temennisiyle' diye konuştu.

Şans ve başarı diledi
Türkiye Faal Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı'nın yerine Özgür Uçak konuşma yaptı. Uçak da hakemlere iyi bir sezon diledi. Uçak'tan sonra Merkez Hakem Kurulu 2. Bölge Sorumlusu Murat Ilgaz kürsüye çıktı. Eskişehir hakemlerine yeni sezonda şans ve başarı diledi.
Editör: TE Bilisim