Çarşı ve mahalle bekçilerinin göreve başlaması ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis edilen araçların hizmete alınmasıyla ilgili tören düzenlendi. Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, bu yıl 139 bekçinin göreve başladığını açıkladı.
SAYI 323'E ULAŞTI
Bekçilerin Eskişehir halkının huzur ve güvenliğine katkı sağlayacağını ifade eden Dinç, 'Toplam sayımız 323'e ulaşmıştır. Sizler Eskişehir halkının huzur ve güvenliği adına faaliyet gösteren meslektaşlarınıza önemli destek olacaksınız. Özellikle önleyici asayiş hizmetleri ve polisin uygulamalarında caydırıcı bir güç olarak teşkilatımıza ve Eskişehir polisimize önemli katkıda bulunacağınıza inanıyorum. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere İçişleri Bakanımız ve Emniyet Genel Müdürümüze bekçilik mesleğinin tekrar canlanması ve etkin hale getirilmesinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bugünden itibaren teşkilatımızın birer mensubu olarak göreve başlayacaksınız' diye konuştu.
İNANCIMIZ TAM
Dinç, ayrıca 'Emniyet teşkilatındın kahraman birer mensubu olarak özveri, fedakarlık ve hassasiyet içerisinde çalışacağınıza olan inancımız tamdır' dedi. Konuşmaların ardından araç alınmasına destek olan iş insanlarına plaket verildi ve göreve başlayacak olan bekçilere de sertifikaları takdim edildi. MELTEM KARAKAŞA KAYA
Editör: TE Bilisim