TRİBÜNLERI ÖZLEDİK
Taraftarları çok özlediğini belirten Cengiz Alp Köseer, 'Artık taraftarımızın önünde maç oynamak istiyoruz. Elbette insan sağlığı çok daha önemli ama o tribünleri de özlemedik desek yalan olur. Nisan ayında sınırlı sayıda da olsa açılacağına dair söylentiler var. inşallah taraftarımızın önünde en kısa zamanda bir maça çıkarım' diye konuştu.

O GÜNÜ İPLE ÇEKİYORUM
Cengiz Alp, ' Birlikte sevineceğimiz, Kutlayacağımız galibiyetleri iple çekiyorum. Sosyal medya ile hasır nesir değilim. Ama Bandırmaspor maçı sonrası herkes beni etiketlediği için telefonuma bildirimler geldi. Herkes benimle gurur duyduğunu ifade eden paylaşımlar yapmış' ifadelerini kullandı.

ÖNCELİĞİM ESKIŞEHİRSPOR
Eskişehirspor maçlarını çocukluğundan beri takip ettiğini ifade eden başarılı kaleci, 'Tribünlerde çok maç izledim. Bir gün Eskişehirspor kalesini korumak gibi bir hayalim vardı. Bu hayalim gerçekleştiği için mutluyum. Simdi yeni hayaller için mücadele
etmeye çalışacağız. Uzun yıllar Eskişehirspor kalesini korumak istiyorum. Önceliğim Eskişehirspor. Kulübüme çok büyük paralar kazandırmadan ayrılmak gibi bir düşüncem yok. insanlar benimle gurur duysun isterim her zaman. Avrupa her oyuncunun hayalidir. Bir gün gerçekleşirse güzel olur' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim