KAYITLAR SÜRÜYOR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılacak yaz spor okullarında kayıtlar devam ediyor. Okulların kapanması ile birlikte başlayacak olan yaz spor okullarında yine yoğun bir katılımın olması bekleniyor. Her yıl binlerce çocuğa kapılarını açan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde geçirmelerini sağlıyor.

36 FARKLI BRANŞ

Açılacak olan yaz spor okullarında İl Müdürlüğü toplam 36 branşta faaliyet gösterecek. 36 farklı branşta açılacak olan yaz spor okullarına kayıt yaptırmak isteyen sporcular İl Müdürlüğüne giderek ücretsiz olarak kayıtlarını gerçekleştirebilecek. Spor yapmak isteyen çocuklar istediği branşı seçerek antrenmanlara katılabilecek.

YOĞUN GEÇECEK

İl Müdürlüğü tarafından açılacak yaz spor okullarında yine yoğun bir tempo yaşanacak. 36 farklı branşta açılacak yaz okullarında 16 tesis kapılarını çocuklara açacak. İl Müdürlüğü tarafından tüm salonlar sporcuların güzel ve sağlıklı bir ortamda antrenman yapabilmeleri için bakımdan geçerek hazırlıklarını tamamladı.

TEK YÜZME ÜCRETLİ

Her yıl olduğu gibi açılacak yaz spor okullarında 36 farkı branşta çocuklar eğitim görecekken, 35 branş ücretsiz olacak. Yüzme branşına katılmak isteyen sporcular ise ücretli olarak kayıt yaptırabilecek. 45 günlük çalışma için kayıt ücreti 100 Tl, 3 aylık hafta sonu çalışması için kayıt ücreti 150 Tl olarak belirlendi.

AKSOY DAVET ETTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy açılacak yaz spor okullarında çocukları spor yapmaya davet etti. Aksoy 'Her yıl binlerce çocuğumuza eğitim veriyoruz. Bu yılda ücretsiz olarak yaz spor okulu çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor yapmalarını sağlayabilmek. Önümüzdeki hafta çalışmalarımız başlayacak. Deneyimli ve tecrübeli antrenörlerimizle birlikte başarılı sporcular yetiştirmek için çalışacağız' dedi.

İLGİ FAZLA OLACAK

Yaz döneminde açılan spor okullarında en çok rağbeti gören branşlar yine zirvede olacak. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği branşların zirvesinde yine yüzme branşı olacak. Salonlarda ise basketbol ve voleybol branşında yine yoğun bir katılımın olması bekleniyor. On bine yakın sporcunun eğitim görmesinin planlandığı yaz okullarında bu sayının en çok yüzme basketbol ve voleybol branşlarında rağbet görmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim