'Büyük takım özelliği'
Sözlerine Balıkesirspor karşısındaki galibiyetle başlayan Özaalan, 'Bizim takımımız hem içerde hem dışarda oyun disiplinine bağlı kaldığı zaman çok iyi işler yapıyor. Ancak oyun disiplininden bir an olsun koparsak sıkıntı yaşıyoruz. Geçen hafta 3-0'a kadar iyi oynadığımız bir maçtı. Ancak son 15 dakika orta sahada boşluk oldu. Oyuncular arasında anlaşmazlık da oldu. Semih'i santrafora Bruno Mezenga'yı orta sahaya çektik. Bruno kanatlara doğru gidince orta saha boş kaldı. 2 gol yedik. Bu da bir ders tabiki. Ama kazandık. Kötü oynarken de kazadık. Bu da büyük takım özelliğidir' dedi.

'İsmi-cismi önemli değil'
Pazartesi günü zorlu Urfa deplasmanında sahaya çıkacaklarını belirten Özalan, 'Şanlıurfaspor kendi sahasında çok iyi oynayıp sonuca giden bir ekip. Bizim için klasik olacak ama rakibin ismi-cismi önemli değil. Bir hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Yine aynı arzu ve istekle mücadele edeceğiz. Liderliği sezon sonuna kadar bırakmayacağız' ifadelerini kullandı.

'3 takımdan teklif geldi'
Bir gazetecinin, 'Süper Lig takımı Alanyaspor'dan teklif aldınız. Bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz?' sorusu üzerine Özalan, 'Burada başarılı işler yaptığıma inanıyorum. Tabiki oyuncularım sayesinde. Bu teklifi başkanımızla da paylaştım. 6 aylık teknik direktörlük kariyerimde takımı lider yaptım. Süper Lig'den 3 teklif geldi. Bu onur verici bir şey' dedi.

'Onları mahçup edeceğim'
'Benim Eskişehirspor'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok' diye Özalan, 'Ben tabiki Süper Lig'de takım çalıştıracağım. Ama Eskişehirspor'un başında… Eskişehirspor nasıl Süper Lig'de oynadığı yıllarda Avrupa kupalarına gitmişse işte yine o takımın başında olacağım. Ben futbolculuk kariyerimde de özel hayatımda da koymuş olduğum hedefleri başarmış bir insanım. Ama maalesef inanmayan ve güvenmeyeler de var. Ama ben her zaman güvenmeyenleri mahçup etmiş biriyim.
(Aytaç Ersoy)
Editör: TE Bilisim