CHP Milletvekili Jale Nur Süllü'nün eşlik ettiği Mihalgazililer, CHP grup toplantısını izledikten sonra Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na konuk oldu.
PROJE ÜRETİYORUZ
CHP Mihalgazi İlçe Başkanı Hasan Ünal ve beraberindeki heyeti ağırlayan Kılıçdaroğlu 'Mihalgazi ülkemizin tarım üretimi anlamında değerli noktalarında biri. Özellikle seracılık alanında üretim yapılan ilçemizde üreticinin yaşadığı sorunları biliyoruz. Artan girdi maliyetleri, ödenmeyen tarım destekleri başta olmak üzere çiftçimiz büyük sorunlar ile baş etmeye çalışıyor. Planlı bir kırsal kalkınma modeli ile çiftçimizin ürünü değerlenirken güven içinde üretim devam etmeli. Bu kırsal kalkınma modelini, yerel yönetimlerimizin projeleri ile oluşturuyoruz. Yerelde oluşturduğumuz üretici ve belediye iş birliğini genişleterek dışa bağımlı tarım ve hayvancılık anlayışından hep birlikte kurtulacağız' diye konuştu.
ÇALIŞIYORUZ
'Mihalgazili hemşerilerimize değerli ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçe Başkanımız Hasan Ünal ve hemşerilerimizle olan dayanışmamız bizim için çok değerli' diyen CHP Milletvekili Süllü, 'Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun vurguladığı gibi Mihalgazili üreticilerimizin sorunlarının çözümü adına üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı. HM
Editör: TE Bilisim