Kurulan iftar çadırında binlerce kişiye yemek dağıtıldı. Ramazan Ayı'nın ilk iftarında vatandaşları yalnız bırakmayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir Milletvekilleri Gaye Usluer ve Utku Çakırözer ile birlikte vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kurt, vekillere Odunpazarı Belediyesi Ramazan programları hakkında bilgi verdi.

Ramazan ayı boyunca Büyükdere Mahallesi Dumlupınar Öğrenci Yurdu karşısında kurulacak iftar sofrasında binlerce kişiye 4 kap sıcak yemek ikram edileceğini vurgulayan Başkan Kurt, her hafta farklı bir bölgede gerçekleştirilecek iftar programı yapacaklarını belirterek, Eskişehirlileri davet etti.

Odunpazarı Belediyesi Ramazan Ayı programları kapsamında, 21 Haziran Pazar günü Odunpazarı Meydanı'nda Tasavvuf Müziği dinletisi, Semazen gösterisi ve Aşuk ile Maşuk gösterileri yer alacak. Program Eskişehir'in ve Türkiye'nin sevilen seslerinden Mithat Körler'in konseriyle son bulacak.

24 Haziran Çarşamba günü ise gerçekleştirilecek programda Emek Mahallesi Kapalı Pazar yerinde mahalle sakinlerine iftar yemeği verilecek. Tasavvuf Müziği Dinletisi, Semazen gösterisi ve Aşuk ile Maşuk gösterilerinin ardından Saim Günal Emek Mahallesi sakinleri ile buluşacak. (HM)

Editör: TE Bilisim