Karara uyacağız
Başkan Mustafa Akgören, Eskişehirspor'un maçlarını Nisan sonuna kadar taraftardan mahrum oynayacak olmasının üzüntü verici olduğunu belirterek, 'Devletimizin Koronavirüse karşı aldığı tedbirler çerçevesinde Nisan sonuna dek yapılacak bütün spor müsabakalarının seyircisiz oynanmasına kararı verildi. Halk ve sporcu sağlığı açısından alınan bu karara bizlerde uyacağız' dedi.

Bir kolumuz yok
'Ligde artık son haftalara giriyoruz' diyen Akgören, 'Her biri final niteliği taşıyan kalan maçlarımızda, taraftarımızın olmayışı, adeta bir kolumuzun yok demesi anlamına geliyor. Eskişehirspor büyük taraftarı ile olan var olan bir camiadır. Bu da bizim en önemli gerçeğimiz' ifadelerini kullandı.

Üzüntü verici
Akgören, 'Şartlar ne olursa olsun takımın yanında olan taraftarımız, zor günler geçirdiğimiz bu süreçte dik duruşu ile oyuncularımızı hep motive etti. Hayati öneme sahip kalan maçlarda taraftarımızdan ayrı kalacak olmamız üzüntü verici. Maalesef göreve geldiğimiz günden beri başımıza gelmeyen kalmadı. Stadyumda yaşanan hasar, şehit haberleri, hacizler, icralar, FİFA dosyaları, gereken ilgiyi görmeyen bağış kampanyası. Bir türlü kendimize gelemedik. Bakalım sırada ne var' dedi.

Başımıza her şey gelebilir
FFFA dosyaları hakkında da konuşan Başkan Akgören, 'Her an her şey başımıza gelebilir. Futbolcu ve avukatları tarafından kulübe verilen süre doldu. Ödemeler yapılamadı. FİFA dosyalarını çözmek için başlattığımız Kurtuluş Kuruluşta kampanyası ilgi görmedi. Yaptığımız görüşmeler ile puan silme cezası gelmemesi için uğraşıyoruz. Artık futbolcu ve avukatların insafına kalmış durumdayız' diye konuştu.

Son düdük çalana kadar
Pazartesi akşamı oynanacak Adana Demirspor maçını da değerlendiren Başkan Akgören, 'Önümüzde her biri final sayılan 7 maçımız kaldı. Osmanlıspor maçında son dakikalarda gelen golle galibiyetten olduk. Teknik kadro ve futbolcularımız, bu maçı geride bıraktı. Tamamen sahamızda oynayacağımız Adana Demir maçına odaklanmış durumdalar. Şartlar ne olursa olsun ligin sonuna kadar, son düdük çalana kadar mücadelemize devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim