HABER: MELTEM KARAKAŞ

Sonhaber Gazetesi'nin gündeme getirdiği SMA hastası Çağan Meriç'in ilacına kavuşması için Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş ile görüşme sağlandı. Harun Karacan'ın bizzat eşlik ettiği görüşmede ilaç temini ve uygulaması, tedavilerinin ESOGÜ Tıp Fakültesi'nde devamı ve evde uygulanacak fizik tedavi konularındaki isteklerinin karşılanması konuları görüşüldü.

BİR ARAYA GELDİLER
Geçtiğimiz günlerde gazetemizin gündeme getirdiği ve SMA hastası Çağan Meriç'in ailesi ile yaptığı görüşme sonrasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan aileyi ziyaret ederek, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş'ten randevu alarak, Çağan Meriç'in ilacına en kısa sürede kavuşması için elinden geleni yapacağını söylemişti. Dün Çağan Meriç'in Dedesi Ali Soyer, Anne Ece Soyer Demir, Baba Mehmet Demir ve SMA Hastalığıyla Mücadele Derneği yöneticileri Harun Karacan ile birlikte Eyüp Gümüş'ün makamında bir araya geldiler.



İLAÇ TEMİNİ SAĞLANACAK
Görüşme sonucunda ilaç temini ve uygulaması, tedavilerinin Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesinde devamı ve evde uygulanacak fizik tedavi konularındaki isteklerinin karşılanması hakkında olumlu gelişmeler olduğunu belirten Karacan, 'Çağan Meriç bebeği ziyaretimde, o bakışlarındaki masumiyet ve mutluluğu gördüm. Bu hastalık nadir görüldüğü için sizlerin bilgilendirmesi ile bunu öğrendim ve emin olun elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz' dedi.



KARACAN MUTLU ETTİ
Sonhaber Gazetesi'nin gündeme getirdiği ve SMA hastası Çağan Meriç'in ailesi ile yaptığı görüşme sonrasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan aileyi ziyaret ederek, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş'ten randevu alarak, Çağan Meriç'in ilacına en kısa sürede kavuşması için elinden geleni yapacağını söylemişti Karacan dün bu sözünü yerine getirerek, aileyi mutlu etti.




Editör: TE Bilisim