Mavi Ada'da gerçekleşen geceye Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ESGİAD Başkanı Serkan Zengin, Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, siyasi parti temsilcileri, işadamları ve kuaförler katıldı. Gecede konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet farkındalık oluşturmak adına yapılan projelerin önemli olduğunu belirterek, 'Bu tür farkındalık oluşturan projeleri yerinde buluyoruz. Eskişehir Berber ve Kuaförler Odası Başkanı bu projeyi bana anlattığında farklı düşünceleri vardı ben de işine karışarak Osmangazi Üniversitesi Onkoloji Bölümünde lösemi tedavisi gören çocuklara bu yardımı yapın, dedim. Yapılan yardım yerine gidecek olan bir yardım. ESGİAD'da konunun partneri olmuş. Neticede çok güzel bir iş yapmış olacaklar' dedi.

11 YATAK BAĞIŞLADIK

Tepebaşı Gençlik Merkezi'nin de böyle bir projeye imza attığını dile getiren Başkan Ataç, 'Eskişehir Basket ile Galatasaray Hospital maçında lösemili çocuğumuzu sahaya çıkartıp oradaki futbolcularla tanıştırmıştık. Böyle bir farkındalık oluşturmuştuk. Neticesinde oradan toplanan bağışlarla 11 adet son derece modern yatakları hastanemize bağışladık. Orası gerçekten ihtiyacı olan bir klinik. İş çocuk olunca farklı oluyor. Tepebaşı Belediyesi olarak elimizi oradan hiç çekmiyoruz' diye konuştu.

BU KENTE BORCUMUZU ÖDÜYORUZ

ESGİAD Başkanı Serkan Zengin dernek olarak her türlü sosyal sorumluluk projesine destek olduklarını ifade ederek, 'Dernek olarak Eskişehir'de her türlü sosyal sorumluluk projesine sonuna kadar destek olduk. Bu şehirde para kazanıyoruz, bu şehir bize sahip çıkıyor. Bu şehir sayesinde bizler varız. Biz kendi kentimize diyetimizi ödemek zorundayız. Diyetimizi yürütülen sosyal sorumluluk projelerine verdiğimiz destekle ödüyoruz' şeklinde konuştu.

BİR İLKİ YAPMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

Proje sorumlusu Eskişehir Berber ve Kuaförler Odası Fethi Özkara ise, 'Oda olarak bir ilki yapmanın gururu içerisindeyiz. Sizlerde bize destek oldunuz ve güç verdiniz' dedi.

Özkara konuşmasında projeye destek veren herkese şükranlarını sundu. Konuşmaların ardından gecede sahne alan Tamer şarkılarını çocuklar için söyledi.

Editör: TE Bilisim