Böyle olmamalı
ES TV'den Aytaç Ersoy'a konuşan Demirbakan, 'Bunları sadece kazandık, henüz daha başarılı değiliz. Kazanmak demek başarılı olmak değildir. Bizim başarımız Nisan veya mayıs ayında belli olacak. Şunu söyleyebilirim, buralara yabancı hocalar geliyor 3 sene istiyorlar sistemlerini oturtturması için. Çok elit takımlara gelip görev yapıyorlar. Ben Eskişehirspor'un tüm maçlarını izledim. Ama buraya gelince işlerin farklı olduğunu görüyorsun. Bir galibiyeti çok abartıyoruz eksiklerin hepsi bir kenara bırakılıyor. Böyle olmaması lazım' dedi.

Güvenilir ortam istiyorlar
Kulüpteki sorunun sahada olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam, 'Eskişehirspor'un düştüğü sezonu hatırlayalım. Bir Gaziantepspor maçında prim 100 bin lira olarak belirlenmişti yanlış hatırlamıyorsam. Ne oldu yine takım düştü. Eskişehirspor'un sorunu sahada. Eskişehirspor kongre salonlarında kurtulmaz. 7 dönüm sahada ortaya koyacağı performansla bu kulüp kurtulur. Bunun içinde futbolculara güvenilir bir ortam yaratmak lazım' ifadelerini kullandı.

Ronaldo, Messi olsa…
'Menemenspor maçını çok az hata yaparak kazandık' diyen Demirbakan, ' Hatayspor maçında ise pozisyon vermeden mağlup olduk. Karagümrük maçında ise hatalarımız fazlaydı. Akhisarspor ve Giresunspor maçında ise hakem hataları sürekli ön plana çıktı. Osmanlıspor maçında çok mücadele ettik ve kazandık. Adana Demirspor maçında ise biz şanslıydık. Futbol basit bir oyun her zaman diyorum. Benim hücumumda Ronaldo, Messi olsa defans bir hata yapsa gol yesek ne fayda sağlar' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim