Kahvaltıda duygularını dile getiren Vali Tuna, geçmişten gelen birlik ve beraberliğin yaşatılmasının önemine değindi. Devlet olarak esnaf ve sanatkarlara büyük önem verildiğini anlatan Vali Tuna, 'Sizlerle her zaman vatandaşımıza en iyi hizmeti sunma yönünde birlikte çalışacağız. Bu açıdan bakıldığında Eskişehir'in daha çok gelişmesi için herkes üzerine düşen görevi yapmalı. Eskişehir'in daha iyi bir konuma gelmesini istiyorsak, her alanda daha çok büyümesini istiyorsak belli bir kitleyi temsil eden sizlerin fikirleri bizim için çok önemlidir' dedi.

BİRLİK OLMADAN HİÇBİR ŞEY OLMAZ

Birlik ve beraberlik içerisinde olunmazsa hiçbir şey olamayacağını vurgulayan Vali Tuna, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını söyledi. Şehrimizde insanların huzur ve güven içerisinde yaşadığını belirten Vali Tuna, Eskişehir'i eğitim kalitesi yüksek, sanayi alanında büyük bir potansiyele sahip şehir olarak nitelendirdi.

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ise, kuruluşun asıl amacının birlik ruhunu yaşatmak olduğunu söyledi.(HM)

Editör: TE Bilisim