2019-2020 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatili başladı. CHP'li Utku Çakırözer, yarıyıl tatili öncesi karnelerini alan öğrencileri okullarında ziyaret ederek, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan Cemalettin Sarar Ortaokulu'nu ziyaret eden Çakırözer, karne alan öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Öğrencileri tebrik eden Çakırözer, okul öğretmenlerine de emekleri için teşekkür etti.
TESELLİ ETTİ
Okulun 6'ncı sınıf öğrencilerinin karnelerini öğretmenleriyle birlikte dağıtan Çakırözer, karne dağıttığı sırada öğrencilerle sohbet etti. Çakırözer, takdir alamadığı için üzülen öğrencileri teselli ederken, öğrencilerle sohbet etti, öğrencilere ne olmak istediklerini sordu, gelecek planlarını dinledi.
SOHBET ETTİ
Çakırözer, 'Yavrularımızın karne heyecanına ortak olmak benim için mutluluk verici. Hepsi pırıl pırıl, hepsi birbirinden kıymetli öğrencilerimizi kutluyorum. Onları özveriyle yetiştiren aileleri ve tüm öğretmenlerimize emekleri için gönülden teşekkür ederim. Öğrencilerimize bol bol dinlenecekleri, oyunlar oynayacakları bir tatil geçirmelerini diliyorum' dedi. HM
Editör: TE Bilisim