MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, partisinin il kongresi nedeniyle Eskişehir'e geldi. MHP il binasında açıklama yapan Yönter, partisinin Eskişehir'e çok önem verdiğini ifade etti.
DEVAM EDECEĞİZ
Eskişehir'in İç Anadolu'nun parlayan bir kenti olduğuna dikkat çeken Yönter, 'MHP Eskişehir'de müessir çalışmalar yapmaktadır. İl teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız üstlenmiş oldukları tarihi sorumluluklarının gereğini harfiyen yerine getirmişler bundan sonra da getirmeye devam edeceklerdir. Eskişehir il kongremizle beraber kadrolarımız daha yenilenmiş, güçlenmiş bir şekilde yoluna devam edecektir. Eskişehir'de hiç kimse MHP'yi yok sayamaz. Hiç kimse MHP'yi ihmal edemez. Hiç kimse de Eskişehir'i kendi çiftliği filan zannetmesin. MHP Eskişehir'de vardır. Gücüne her geçen gün güç katmaktadır ve hak etmiş olduğu, layık olduğu başarılara hep birlikte ulaşacağız' diye konuştu.
3 VEKİLE TALİBİZ
'Sayın Genel Başkanımız ne diyorsa Eskişehir il teşkilatımız aynı şeyi söylüyor' diyen Yönter, konuşmasına şu sözlerle devam etti: 'MHP Eskişehir il ve ilçe başkanları liderine, davasına sonuna kadar bağlıdır. Bu şekilde de gidecektir. Ümidimiz, inancımız Metin Nurullah Sazak beylerin sayısının Ankara'da gelecekte artacağı yönündedir. MHP bir değil iki değil üç değil en çok milletvekiline Eskişehir'den taliptir. Bunu yapabilecek güç, irade ve birlik beraberlik bizde var.' MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim