Parti il binasında düzenlenen bayramlaşma törenine CHP Eskişehir milletvekilleri Süheyl Batum, Kazım Kurt'un yanı sıra CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti'nin medyanın yüzde 99'ını ele geçirdiğini iddia eden Batum, şunları söyledi:

'Şimdi yeni dümen çıktı. 60 maddeyi geçirelim diyormuşuz. Anayasadan zerre kadar anlamayan cahiller bunu söyler. Biz işçinin, memurun, esnafın, çiftçinin yani emeği ile geçinen herkesin güvence altına alınmasını istiyoruz. Bu maddelerin de geçmesini istiyoruz. Bu iktidar döneminde emeği ile geçinen hiç kimsenin güvencesi kalmadı.'

'KAPI KAPI DOLAŞMALIYIZ'

Milletvekili Kazım Kurt ise yaptığı konuşmada, seçimlere en güçlü adaylarla gireceklerini söyledi. Kırgınlıkların, küskünlüklerin bir yere bırakılmasını isteyen Kurt, 'AKP iktidarını göndermek için ne yapılacaksa yapılmalı, şimdi yapılmalı. Kapı kapı dolaşmalıyız. CHP adaylarına neden oy verilmesi gerekliliğini anlatmalıyız. En iyi adayları çıkaracağız. 30 Mart sonrası parti binası önünde 10 tane belediye başkanının arabası bulunması iyi değil mi? Bir yıl sonra yapılacak genel seçimlerde en az 3 milletvekili çıkaracağız' diye konuştu.

Editör: TE Bilisim