İmmotrust'ın Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu, 5 yıldızlı termal otelin kente turizm dışında da katkılarının olacağını söyledi.

Kuzu, otelin termal özelliğine sahip Türkiye'deki ilk beş yıldızlı Hilton Oteli olduğunu belirterek, 'Otelimizin, konusunda oldukça uzman fizyoterapistleri, özel terapi odaları ve uzmanları ile önemli bir detoks ve SPA merkezi olması planlanıyor. Konumu itibariyle yeni açılacak olan ES ES Arena Stadına oldukça yakın olan otelimiz ayrıca futbol takımlarını ağırlayacak olan Eskişehir'deki en önemli otel olması ön görülüyor. Yüksek mimari özellikleri ve yaklaşık bin kişilik kapasitesi ile Eskişehir'in en büyük toplantı ve kongre salonunu da içinde barındırıyor' dedi.

TERRACE PARK YÜKSELİYOR

Kuzu, ayrıca Hilton Oteli'nin yanı başındaki termal sosyal tesisli, 306 konuttan oluşan Terrace Park Eskişehir'in yükselmeye devam ettiğini, bu iki projenin bir bütün olarak Eskişehir'in yeni ve modern yüzüne kazandırmanın kendilerine onur verdiğini dile getirdi.

HER TÜRLÜ DESTEĞE VARIZ

Yatırım için Salih Kuzu'ya teşekkür eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı bölgesinde yapılacak olan her türlü projeyi destekleyeceklerini ve kolaylık sağlayacaklarını söyledi.(HM)

Editör: TE Bilisim