Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yıldıztepe Mahallesine seçim ofisi açtı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar aynı zamanda birçok partili ve vatandaş katıldı. Halaylar çekerek, coşkulu bir şekilde seçim ofisi açılışına katılan vatandaşlar hep bir ağızdan türküler söyledi. Düğün havasında gerçekleşen açılışta Yörükkırka Köyü Zeybek Ekibi sahne aldı. Başkanların alana gelmesiyle birlikte coşkunun daha da arttığı açılışta Büyükerşen, Kurt, Ataç ve Çakırözer vatandaşlarla birlikte çiftetelli oynayarak coşkulu kalabalığa eşlik etti.

BURADA KUTLAYACAĞIZ
Açılışta ilk konuşmayı yapan CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, bütün seçim ofisi açılışlarının miting havasında gerçekleştiğini söyleyerek 31 Mart'ta zafer kazanacaklarına inandığını belirtti. CHP'li belediye başkanlarının daha yapacağı çok şeyi olduğunu vurgulayan Milletvekili Jale Nur Süllü, 'Cansız kalmış bu bölgeyi ayağa kaldırdı Kazım Başkan. Daha neler neler yapacak. Başkanlarımızın bu şehirde yapacağı çok iş var' diye konuştu. 31 Mart akşamı seçim ofisleri önünde zaferi kutlayacaklarının altını çizen Milletvekili Utku Çakırözer, 'Eskişehir'de başkanlarımız kucaklaşmanın, hoşgörünün, birlikteliğin örneğini tüm Türkiye'ye vermekteler. Bu kardeşliğin 1 Nisan sabahı da devam edeceğine inanıyoruz' ifadelerini kullandı.

BERABER YÜRÜYECEĞİZ
Merkezde üç belediyeyi de kazanacaklarını söyleyen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 'Biz hizmet ederiz. İnsanlarımızın yanında oluruz. Dimdik, hep beraber yürüyeceğiz. Üç belediyeyi yüzde yüz kazanıyoruz. İlçeleri de kazanacağız. Bunu engelleyemeyecekler. Yolumuz aydınlık olsun, yolumuz Atatürk yolu olsun' dedi.

NİSAN ÇİÇEKLERİ AÇACAK
'Köylerin gelişmesini beceremediler büyükşehir belediyelerine verdiler' diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 'Sosyal ve ekonomik refahını yükseltmek ve köyleri yeniden canlandırmak için projeler hazırladım. Projeleri Meclis'ten geçirmek zorundayım. Meclis'e getirdiğim her projeyi reddediyorlar. Mahkemelerde haklılığımı ispat edip gerçekleştirdim projeleri. Bu dönem mutlak suretle Büyükşehir Meclisi'nde çoğunluğun bizden olması lazım. O yüzden ilçelerdeki, köylerdeki akrabalarınıza anlatın, ikna edin. İnşallah Nisan çiçekleri Eskişehir'i rengarenk büyük bir güzelliğe kavuşturacak' diye konuştu.

YILDIZLIĞINI GÖSTERDİ
'Yıldıztepe yine yıldızlığını gösterdi' diyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, gençliğinde Halk Caddesinde çok siyaset yaptığını anlattı. Halkla birlikte yönetim anlayışını savunduğunu kaydeden Başkan Kurt, 'Halk Caddesi böyle kalabalıkları çok gördü. Ben gençliğimden beri Halk Caddesinde siyaset yapıyorum. Bu mahallelerde geçti hayatım. Hepinizi çok seviyorum. Hepinizle gurur duyuyorum. Halk Caddesinde halk var. Halkla beraber yöneteceğiz bu ülkeyi. Halkımız bizimle birlikte. 31 Mart seçimleri çok önemli. Yeni beş yıllara başlıyoruz. Yeni beş yıllarda halkın daha çok katıldığı, halkın daha çok sevindiği Odunpazarı yaratacağız' şeklinde konuştu. 'Odunpazarı'nda insana hizmet eden kadro var' diyen Başkan Kurt, 'Kimse demesin Odunpazarı'nda bölücülük yapıyorsunuz. Odunpazarı'nda çalışıyor Aleviler, Kürtler, Tatarlar, Mihalıçıklılar, Sivrihisarlılar. Herkes çalışıyor Odunpazarı'nda. Kimse düşüncesinden dolayı Odunpazarı'nda işinden atılamaz. Ben halkın bütün sorunlarını halkla birlikte çözmekten yanayım. Halka sormadan belediyecilik yapılamaz. Hizmeti halkın ayağına getirdik' dedi. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim