Yarın Sivasspor'u konuk edecek olan Eskişehirspor'da Alman teknik adam öğrencilerine son uyarıları yapıyor. Hafta içi boyunca sürekli olarak rakibin ofansif özelliklerine karşı takımı uyaran ve takım halinde sağlam defans yapılması gerektiğini belirten Skibbe, rakibin zayıf noktası olarak ise ağır defansı gösterdi.

Orta saha baskı yapacak

Taktik çalışmalarda bol bol not alan Skibbe, Fenerbahçe karşısında ofansif açıdan sergilenen kötü futbolun izlerini Sivasspor karşılaşmasında tamamen silmeyi amaç edindi. Rakibin tehlikeli hücum hattına karşılık takım halinde savunma yapacak olan Eskişehirspor'da özellikle orta sahaya önemli görevler düşüyor. Alman çalıştırıcı orta saha elemanlarından sıkı pres isterken, defans futbolcularını ise Atıf ve Batuhan ikilisine karşı dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Ok gibi çıkın

Sivasspor'un zayıf karnı olarak defans hattını gören Alman çalıştırıcı rakibi hızlı ataklarla vurmaya çalışacak. Gekas çok fazla geri gelmeyecek. Topu ayağına alan Eskişehirsporlu futbolcular ise topu Gekas ile buluşturmak için hızlı bir şekilde ileriye çıkacak. Skibbe'nin bir diğer önemli silahları ise geçtiğimiz hafta yedek başlayan Kaan ve Ben Khalifa olacak iki futbolcunun süratinden faydalanmayı amaçlayan Alman teknik adam, bu futbolculara topun Eskişehirspor'a geçmesi halinde hızlı bir şekilde hücuma çıkmaları talimatı verdiği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim