Atak başladılar
Elazığ Atatürk Stadyumu'nda pek de sağlıklı olmayan bir zeminde oynanan maça ev sahibi ekip daha etkili başladı. Karşılaşmanın 3'üncüü dakikasında Akaminko'yu geçen Elazığspor'lu futbolcu Boffin'e takıldı. Dönen topta bir kez daha gole yaklaşan Elazığ, direğe takıldı. Dakikalar 9'u gösterdiğinde Hamidou Traore'nin vuruşunu Boffin kurtardı.

Boffin devleşti
Ataklarını yoğunlaştıran Elazığspor, Tom'la etkili oldu. 25'inci dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Tom'un kaleye paralel gönderdiği topa hiçbir Elazığsporlu dokunamadı. 28'inci dakikada yine Tom sağ kanattan topu taşıdı. Ceza sahasına gönderdiği topta Diarra'nın sert şutunu Boffin güçlükle çıkarttı. Es Es 43'te Uğur'la net fırsatı kaçırdı.

Bruno, Serdar'a takıldı
Karşılaşmanın ikinci yarısında tam bir orta saha mücadelesi vardı. Her iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı. Akıllarda kalan pozisyonlardan biri 83'üncü dakikada yaşandı. Yandan gelen ortaya iyi yükselen Bruno Mezenga'nın şık kafa vuruşunu Elazığspor kalecisi Serdar Kulbilge çıkarttı. Karşılaşma 0-0 bitince puanlar paylaşıldı.
Editör: TE Bilisim