İkinci yarıya 6 puanla son sırada başlayan Eskişehirspor, Keçiörengücü'nün konuğu olacak. Siyah-Kırmızlı takım altyapı ağırlıklı kadroyla sahaya çıkıp ikinci yarıya iyi bir sonuçla başlamak istiyor.

9 as oyuncu gitti
Ligin ilk yarısını son sırada tamamlayan ve devre arasında Jesse, Milinkovic, Erdal Akdarı, İbrahim Sissoko, Ferhat Kiraz, Berkay Dabanlı, Emre Güral, Hakan Aslantaş ve Kamal Issah gibi 9 as futbolcusuyla mali sıkıntılar nedeniyle yollarını ayırmak zorunda kalan Es Es, bugün tamamen gençlerden oluşan bir kadro Keçiörengücü karşısına çıkacak.

Maç saat 14.00'te
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Side'de yaptığı 10 günlük kampla değerlendiren Siyah-Kırmızılılar ikinci yarıda ligde kalma mücadelesi verecek. Burada 4 hazırlık maçı yapan Eskişehirspor, 2 galibiyet alırken, 2 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Keçiörengücü-Eskişehirspor maçı bugün saat 14.00'te başlayacak.

Yalnız bırakmayacaklar
Eskişehirspor'u hem iç sahada hem de deplasmanda yalnız bırakmayan Siyah-Kırmızılı taraftarlar, bugün de kendilerine ayrılan yeri hınca hınç dolduracak. Aktepe Stadyumu'nda kendilerine ayrılan 226 bileti satışa çıktığı an tüketen Es Es taraftarı, bugün Başkent semalarını Es Es nidalarıyla inletecek.
Editör: TE Bilisim