Soğuk ve kar yağısı altında gerçekleşen antrenmanlarda futbolcular oldukça neşeli bir tablo çiziyor. Hedeflerinde Beşiktaş maçından galibiyet almak olan futbolcu grubunun bu görüntüsü Beşiktaş maçı öncesinde gerek yönetim gerek ise teknik heyeti umutlandırıyor.

Es Es eksik çalıştı

Dün yapılan antrenmanda Kırmızı Şimşekler'de sakatlıkları devam eden Mirkan, Ömer Hürriyet antrenmanda yer almadı. Bu futbolcuların yanı sıra son haftaların gözde futbolcusu Mustafa yumlu'da koruma amaçlı sağlık ekibi ile çalıştı.

Orta sahaya önlem

Eskişehirspor rakip Beşiktaş ile oynayacağı zorlu 90 dakikanın taktiksel provasını da gerçekleştirdi. Skibbe rakibin en etkili bölgesi olarak yorumladığı orta sahaya özel önlem alacak. Toko ve Lawal ikilisi ile çalışkan bir orta saha ile rakibi karşılayacak olan Skibbe, Sisokko ve Funes ikilisi ile rakip kalede görünmeyi amaçlıyor.

Şut çekin

Skibbe, Beşiktaş karşılaşmasında uzaktan şutlarla sonuca ulaşmayı amaçlıyor. Futbolcularını fırsat buldukça şut çekmeleri yönünde uyaran Alman teknik adamın Beşiktaş karşısında şutları ile ön planda olan Sezer Öztürk'ü de ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim