İki sezon önce vermişlerdi…
2016-17 sezonu başında Erkan Zengin'i Trabzonspor'dan transfer eden Eskişehirspor'un Bordo-Mavili kulübe 400 bin Euro borcu kalmıştı. 2018-19 sezonunun devre arasında Kaan Ay döneminde transferin açılması için imza veren Trabzonspor, ne hikmetse bu sezon imza vermeme konusunda ısrarlı. Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki Trabzonspor yönetimi sezon başında yapılan mali genel kurulda Eskişehirspor'dan paranın tamamını almadan imza vermeyeceklerini belirtmişti.

Olumsuz cevap verdiler
2. Lig Beyaz Grup'ta 10 puanla son sırada yer alan Eskişehirspor'da Siyah-Kırmızılı yönetim transfer tahtasını açıp kadroya takviyeler yaparak takımı ligde tutmayı planlıyor. Bu anlamda en büyük kriz ise Trabzonspor dosyası. Geçtiğimiz günlerde Siyah- Kırmızılı kulüp Trabzonspor kulübüne gönderdiği yazıda ara transfer döneminde transfer yasağının kalkması adına mevcut borcun baki kalması şartıyla gerekli imzanın verilmesini talep etti. Trabzonspor yönetimi ise bu talebe olumsuz cevap verdi.

O fotoğrafı paylaştı
İki kulüp arasındaki bu yazışmanın sosyal medyaya yansıması sonrası gündem tekrar Trabzonspor dosyası oldu. Başkan Mehmet Şimşek, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yakın zamanda stadyumda yan yana çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Şimşek bir sonraki Tweetinde ise, 'Keser döner sap döner gün gelir hesap döner' ifadelerini kullandı.

Mücadelemizi anlayacaklar
Başkan Şimşek ayrıca, 'Bir gün gerçek Trabzon taraftarı bizim kim olduğumuzu ne için bu mücadeleyi verdiğimizi anlayacak. Bize düşen bundan sonra kulübümüze bizi ite köpeğe (özelden
ağır küfür edenler) maskara edenleri sokmamak. Allah var gam yok. Futbol 4 'ten büyüktür' dedi.
Editör: TE Bilisim