İlk 8 haftada sadece 1 galibiyete imza atan Eskişehirspor'da taraftar patladı. Balıkesirspor maçı bitiş düdüğüyle birlikte protestolarla futbolcular ve teknik heyeti soyunma odasına gönderen taraftarlar, eleştirileri sosyal medyada da sürdürdü.

Sağlam eskisi
gibi değil
Eskişehirspor taraftarlarının gözünde şimdiye kadar Eskişehirspor'u çalıştıran pek çok hocadan çok daha farklı bir yeri olan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, bu sezon takımın kötü gidişatı sonrasında taraftarın gözünde ciddi kredi kaybedenlerin başında yer alırken Mirkan tercihi en çok eleştirilen konuların başında.
O forma kutsaldır
Eskişehirsporlu taraftarlar futbolculara da fena halde patladı. Maçın son düdüğü ardından 'O futbol kutsaldır nasip olmaz herkese' diye bağıran taraftarlar sosyal medyada da Mirkan, Berkay ve Kaan olmak üzere çok fazla sayıda futbolcuyu eleştiri yağmuruna tuttu.
Öte yandan en ağır fatura ise Eskişehirspor yönetimine kesildi. Sezon başında yapılan transferlerden dolayı yönetime ağır bir şekilde yüklenen kırmızı siyahlı takım taraftarları transfer sezonunda kalitesi düşük futbolculara yapılan yatırımların takımı bu duruma getirdiği yönünde hem fikirler. (S.S.)

Editör: TE Bilisim