Güzel şeyler ortaya çıkacak
'Gerçekten çok yoğun bir tempoyla başladık' diyen deneyimli futbolcu, 'Hocamız istekli, takım istekli. Artık Eskişehirspor'un buradan aşağıya düşme şansı yok. Herkes bunun bilincinde. O ciddiyetle çalışıyoruz. Yeni sezon öncesi çok büyük ümitler vermek istemiyorum ama takım olarak bu tempoyu sürdürürsek çok güzel yerlerde ligi bitireceğimizi düşünüyorum. Genç bir kadroyuz. Bunu hem tecrübeyle hem pozisyon bilgisiyle yani beyinle vücut enerjisini birleştirdiğimizde sezon içerisinde ortaya çok güzel şeylerin çıkacağını düşünüyorum' dedi.

Benim de ilk tecrübem olacak
3. Lige parantez açan orta saha oyuncusu, '3. Lig benim de ilk tecrübem olacak. Tecrübeliyim ama 3. Lig için değilim. Yaşayıp göreceğiz bakalım nasıl bir sezon olacak' ifadelerini kullandı.

Bizi yalnız bırakmasınlar
Onur Bayramoğlu, 'Taraftar açısından söyleyebileceğim hiç bir şey yok. Zaten bizi desteklemeye devam ediyorlar. Bu sezon da gelsinler. Bu sezon futbol bilinciyle oynayacağımız bir sezon izleteceğimizi düşünüyorum. Şu an burada bulunan genç arkadaşlarımız geçen sezon tecrübelendi. Hepsi bir şekilde şans buldu ve oynadı. Bu sene herkes sorumluluk alma isteğinde. Bu camiayı bu ligde tutacağız. Gelecek senelerde üzerine koyarak devam edeceğimizi düşünüyorum. Taraftardan tek isteğim bizi yalnız bırakmamaları' dedi.

Kariyerimi etkileyen bir durum
Sportif sakatlık konusunda gelen soruyu yanıtlayan deneyimli futbolcu, 'Sakatlık konusu zaten benim kariyerimi etkileyen bir durum. Yoksa ne Eskişehirspor ne de ben 3. Lig'de olmazdık. 18 yaşımdan beri sürekli sakatlıklarla uğraştım. Geçen sezon Kırklareli ile iç sahada oynadığımız maçtaki performansıma birkaç maç üst üste oynadığım zaman gelebiliyorum. Bu sene de bunu amaçlıyorum. Hem bireysel olarak hem de takım olarak sakatlığın az olduğu bir sezon geçirebilmek için hazırlık dönemini iyi geçirmek gerekiyor. Şu an çok şükür her şey yolunda gidiyor. Dediğim gibi herkes sorumluluk bilincinde' diyerek sözlerini noktaladı.
Editör: TE Bilisim