Karayolu ile gidecekler

TFF 1. Ligin 34. haftasında yarın Altınordu ile mücadele edecek olan Eskişehirspor İzmir'e doğru yola çıkacak. Malatya, Mersin ve Denizli deplasmanlarına özel uçakla giden Kırmızı Şimşekler, İzmir'e ise karayoluyla gidecek. Bugün öğle yemeğinden sonra saat 14.00 gibi yola çıkacak olan Es Es burada son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

Hazırlıklar sürüyor

Altınordu maçı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor dün 80 dakikalık antrenman yaptı. Tedavilerine devam edilen Ruud Boffin, Kayacan Erdoğan, Axel Meye, Kaan Kanak ve Kaan Gül çalışmada yer almazken, Kamil Ahmet Çörekçi ve Felix Michel sağlık ekibimiz eşliğinde antrenman yaptı. Teknik Adam Mustafa Denizli, Play-Off maçlarını düşünerek Altınordu deplasmanına birçok as oyuncuyu götürmeyecek.

Play-Off'lar ne zaman?

Eskişehirspor'un Süper Lig için son şansı olan Play-Off maçlarının takvimi netleşiyor. Edinilen bilgiye göre yarı final maçlarının 25-29 Mayıs tarihleri arasında oynanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Final müsabakası ise 4 Haziran tarihinde oynanacağı sızan bilgiler arasında bulunuyor. Öte yandan kesinleşmiş tarih ve saatler 34'üncü hafta maçlarının ardından duyurulacak.

Editör: TE Bilisim