Doğru koşular yapın
Maçın devre arasında tıpkı 14 Şubat'ta oynanan hazırlık maçında olduğu gibi yine talebelerini kulübeye toplayan teknik patron Suat Kaya, bir dizi uyarı yaptı. Saha içinde doğru koşular yapmaları gerektiğine parantez açan Kaya, 'Saha içinde kendinizi gösterin. Koşular yapın ama doğru koşular yapın. Zaman zaman oyunu genişletin. Koşu yapan isimlere zamanında atılacak paslar da önemli. Bunları saha içinde gösterin' dedi.

Saha içinde hareketli olun
Kaya, 'Oyunu kaleciden başlayıp kurarken çabuk olun. Kanatlardan bindirme yapan isimler topla buluştuktan sonra o atağı bitirmeye çalışsın. Sıfıra ya da ceza sahasına yönelsin. Çok sıkışmadıkça tekrar geri dönmeyin. Saha içindeki doğrularımızı arttırmamız lazım. Kafanızı oyuna verin. Saha içinde olun. Hareketli olun' diyerek uyardı.

Neden hiç penaltı kullanamıyoruz?
Teknik Direktör Suat Kaya oyunculara penaltı serzenişinde de bulundu. Kaya, 'Sezon başından beri bir tane penaltı kullanmadınız. Neden biliyor musunuz? Çünkü ceza sahası içinde yokuz. Orada bir tane adamımız yok. Orayı karıştıracak, rakibi rahatsız edip onu zorlayacak pozisyonları aramıyoruz' ifadelerini kullandı.




Editör: TE Bilisim