Mavi Ada Düğün ve Davet Salonunda gerçekleşen Nostalji Gecesine ETİ Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı, Eti Gıda ve Eti Makine Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Kanatlı Derbil, Eti Gıda Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Emir Turan ve platform üyeleri katıldı. Geceye Atatürk, silah arkadaşları ve hayatlarını kaybeden Firuz Kanatlı ile Gülay Kanatlı için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
UNUTMAYACAĞIZ
Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Eti Emeklileri Platformu Başkanı Ayla Büyükdereci, 'Etili olmak bir ayrıcalıktır. Eti'de çalışmış olmanın haklı gururunu hepimiz taşımaktayız. Ne mutlu bizlere ki böyle saygın, değerli Eti gibi marka kurumun çalışanları olduk. Saygı ve rahmetle daima yüreğimizde yaşattığımız Gülay Kanatlı ve Firuz Kanatlı'yı hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Emekli olduktan sonra iyi günde, kötü günde hep birlikte olmak üzere 10 önce arkadaşlarımız Eti Emeklileri Platformunu kurmayı düşündüler ve hayata geçirdiler. Platformun gecesi her yıl yapılmaktadır ve geleneksel hale gelmiştir' dedi.
TÜRKİYE'YE MAL OLDU
Geceyle ilgili düşüncelerini paylaşan ETİ Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı, 'Eti 60 yıllık bir şirket. Dolayısıyla bugün 10'uncu yılımızı kutluyoruz Emekliler Platformunun. Bu da çok güzel bir şey. Bizim emeklilerimizin bir anda toplanıp da bir araya gelmeleri ve SSS10 yıl geçirmiş olmaları çok önemli bir şey. Bunun nice 10 yıllara gitmesini temenni ediyorum. ETİ hem Eskişehir'e hem Türkiye'ye mal olmuş bir şirket. Artık Kanatlı ailesinin değil Eskişehir'in ve Türkiye'nin bir şirketi. Bunun daha da uzun yıllar devam etmesini arzu ediyorum' ifadelerini kullandı. ESRA ÜNLÜ

Editör: TE Bilisim