Sivrihisar Mihalıççık Karayolu'nun 4'üncü kilometresinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Sivrihisar-Mihalıççık Karayolu 4'üncü kilometresinde meydana geldi. Ömer Doğaner (40) idaresindeki 06 D 0025 plakalı otomobil, Dümrek Mahallesi'nden Sivrihisar ilçesi istikametine seyir halindeyken karşı yönden gelen Volkan Motor yönetimindeki 26 YD 400 plakalı kamyonet ile henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Kazada otomobildeki yolcular Ayşe Doğaner, Nebahat Doğaner, Miyase Doğaner ve Umut Berat Doğaner ile kamyonette bulunan Hasan Kisecik (26) olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonet ve otomobil sürücüleri ile kamyonette bulunan yolcu Ogün Motor yaralandı. Yaralılar Ankara Polatlı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla alakalı soruşturma sürüyor.

ÇİFTELER'DEKİ KAZADA 8 KİŞİ YARALANDI
Çifteler Ilıcabaşı Mahallesi'nde meydana gelen diğer trafik kazasında ise 8 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre kaza, Çifteler ilçesi Ilıcabaşı Mahallesinde meydana geldi. A.B. idaresindeki 26 FZ 162 plakalı traktör, Ilıcabaşı Mahallesi'nden Kadıkuyusu Mahallesi'ne seyir halindeyken karşı istikametten gelen B.Ç. yönetimindeki 26 FV 687 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, traktör sürücüsü A.B. ile otomobilde bulunan yolcular K.A., S.A., H.A., T.Ç., O.Ç., Z.Ç. ve V.Ç. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim