ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş, ES TV Genel Yayın Yönetmeni Ali Baş, ES TV Haber Müdürü Şener Çetin, Anadolu Gazetesi Köşe Yazarı Arif Anbar, Anadolu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kaan Özcan, Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Seda Uçar Kale, Sonhaber Gazetesi Muhabiri Meltem Karakaş Kaya ve ES TV Kameramanı Mustafa Dizman, Vali Erol Ayyıldız'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Eskişehir'in güncel sorunlarının masaya yatırıldığı ziyarette konuşan Vali Ayyıldız, Eskişehir'in butik, güzel bir şehir olduğunu söyledi. Eskişehirlilerin kadir kıymet bilen, hizmet yapıldığında karşılığını veren insanlar olduğunu ifade eden Ayyıldız, 'Eskişehir dünyanın merkezi gibi. Medeniyetlere de baktığınızda Eskişehir'den bir iz var gibi. Doğuyu batıya, batıyı doğuya bağlayan merkezi bir nokta, merkezi bir şehir' dedi.

GÖNLÜMÜZ AÇIK
Kuzey-güney çevre yoluyla ilgili de konuşan Vali Ayyıldız, 'Eskişehir için bir şey istediğinizde aslında bölge için istemiş oluyorsunuz. Eskişehir'in çevresine yapılacak olan çevre yolu sadece bu şehre değil Bursa'ya, Ankara'ya, İstanbul'a da katkı sağlayacak. Eskişehir'e otoban yapılsa bundan İstanbul, Ankara, Bursa daha çok yararlanır. Eskişehir'in abiliği olmak zorunda. Eskişehir cazibe noktasında. Bölgeye katkısı olacaktır. Biz yarınları bugüne getirmeye çalışıyoruz. Şehrin sorunlarına ilişkin üzerimize düşeni yapmak isteriz elbette. Bizim sadece kapımız değil gönlümüz de açık' diye konuştu.

KURALLARA UYSUNLAR
Pandemiye ilişkin herkesin çok dikkatli olması gerektiğini ifade eden Vali Ayyıldız, 'Ben il sağlık müdürümüze dedim, şehir yönetimiyle ilgili herkese sağlıklı bilgi verebilirsiniz diye. Vatandaşlarımıza önerim maske, mesafe ve hijyen konularına dikkat etsinler. Salgın henüz bitmedi. Hem kendi sağlıkları hem yakınlarının sağlığı için kurallara mutlaka uysunlar' şeklinde konuştu.

KATKI SUNMAYA HAZIRIZ
Vali Ayyıldız'a yeni görevinde başarılar dileyen Özgür Fetih Demirdaş ise, kurum olarak şehre sunulan her türlü katkıda her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.
Editör: TE Bilisim