Geceye Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Karadenizliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Akyüz, Eskişehir Gümüşhaneliler Derneği Başkanı İrfan Ataman'ın yanı sıra çok sayıda Karadenizli vatandaş katıldı.
GÜZEL EZGİLER
Gecenin solistliğini Hülya Düşbaz yaparken, tulum ve kemençesi ile Emre Pehlivanlar Odunpazarı Belediyesi saz sanatçılarına eşlik etti. Söz ve müziği Kazım Koyuncu'ya ait 'Hey Gidi Karadeniz' adı eserle başlayan gecede birbirinden güzel ezgiler seslendirildi. Düşbaz'ın başarı ile seslendirdiği Karadeniz Ezgilerine, Ceren Seda ve halk oyunları ekibi halk dansları ile eşlik etti. Büyük bir coşkunun hakim olduğu gecede, dinleyenler Solist Hülya Düşbaz'ın söylediği hareketli ezgilere horonlarla eşlik etti.
DEVAM EDECEK
Hemşehri dernekleri ile konserler düzenleyeceklerini belirten Başkan Kazım Kurt, önümüzdeki aylarda Eskişehir'de yaşayan çeşitli renklerden ve bölgelerden gelen vatandaşlarla bir arada olacaklarını söyledi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, anlattığı Karadeniz Fıkrası ile geceye renk kattı. HM
Editör: TE Bilisim