LAKTAK TESTİ YAPILDI

Eskişehirspor'da Teknik Direktör İsmail Kartal dönemi hızlı başladı. Kartal nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Es Es dün sabah saatlerinde laktak testinden geçti. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde teknik ve sağlık heyeti tarafından Kırmızı Siyahlı futbolcular laktat testinden geçirildi. Kaleciler ise antrenörleri eşliğinde antrenmanlarına devam etti. Tedavisi süren Birol Parlak ise teste katılmadı.

YAKINDAN İLGİLENİYOR

Teknik Direktör İsmail Kartal Kırmızı Siyahlı futbolcularla yakından ilgileniyor. Sürekli futbolcularla sohbet eden Kartal, oyuncularını daha iyi tanımaya çalışıyor.

AKŞAM TAKTİK

Sabah antrenmanını testle geçiren Eskişehirspor akşam saatlerinde ise taktik antrenmanı gerçekleştirdi. Teknik Direktör İsmail Kartal nezaretinde yapılan çalışmada futbolcular kendilerini gösterebilmek ve formayı kapabilmek için büyük bir hırsla çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman yapılan taktik antrenmanı ile son buldu. Es Es bugün ve yarın yapacağı antrenmanların ardından çalışmalarını tamamlayarak Cuma günü zor Akhisar maçı için yola çıkacak.


Editör: TE Bilisim