İsim sponsorluğu gündemdeydi
Siyah-Kırmızılı kulüpte isim sponsorluğu ve maddi kaynak için Başkan Mehmet Şimşek ve Başkanvekili Erkan Koca Ankara'ya giderek bakanlık düzeyinde girişimlerde bulundu. AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan'ın Boraks firmasıyla isim sponsorluğunu gündeme getirmesi camiayı bu konuda umutlandırmıştı. Yönetimin hedefi isim sponsorluğu konusunda somut adım atıp kulübe
gelir sağlamak.
Kulübün durumunu anlattılar
Geçtiğimiz ay Eskişehir'e gelen ancak yoğun program ve kısıtlı zaman nedeniyle Eskişehirspor'u ziyaret edemeyen Bakan Kasapoğlu'nun mayıs ayında Eskişehir'e gelmesi bekleniyordu. Bu güne kadar gelmeyen Bakan Kasapoğlu'nun yanına giden yönetim, kulübün içinde bulunduğu durumu anlattı. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan da vardı.
Sorunlar masaya yatırıldı
Bir önceki yönetim döneminde yıkılan altyapı tesisi, Boraks ile isim sponsorluğu gibi konular masaya yatırıldı. Gazetemiz baskıya girdiği sırada görüşme devam ediyordu. Bakan Kasapoğlu ile yapılan kritik görüşmenin detaylarıyla ilgili ya kulüpten ya da Zihni Çalışkan tarafından açıklama yapılması bekleniyor.
Editör: TE Bilisim