Sivasspor maçında taraftar avantajını kullanamayan Es Es, iki kez öne geçtiği maçta skoru da koruyamadı. Pozisyona girmekte zorlanan Şimşekler, kalesinde net pozisyonlar verdi. 90 dakika sonunda ise puanlar paylaşıldı

Sivasspor etkili başladı
Maçın ilk 10 dakikası takımların birbirine üstünlüğünü kabul ettirme çabasıyla geçti. 10'uncu dakikadan sonra kontrol Sivasspor'a geçti. 13'te Hakan Arslan'ın şutu Boffin'de kaldı. 16'da Leandrinho'nun net pozisyonunda Boffin topu kornere çeldi. 19'da Hakan maçın en net pozisyonunda direğe takıldı. Bu dakikalarda Es Es oyunu yarı alanında kabul etti.

Semih'in kafası
Kalesinde üst üste 3 pozisyon veren Eskişehirspor 20'nci dakikada oyuna ortak oldu. Dakikalar 29'u gösterdiğinde ise Semih Şentürk, Hasan Hüseyin'i yandan yaptığı ortaya düzgün bir kafa vurarak fileleri sarstı. 38'inci dakikada John Boye kendi çabalarıyla pozisyona girdi. Yaptığı vuruşu Boffin güçlükle kornere çeldi. Devre 1-0 sona erdi.

Göstere göstere attılar
İkinci yarıya da konuk ekip daha etkili başladı. Eşitlik golü için yüklenen Kırmızı-Beyazlılar savunmada gününde olan Hakan Çinemre'ye takıldı. Üst üste atak yapan Sivasspor'da 64'üncü dakikada kaleye gönderilen şut sonrası Boffin'den seken topu takip eden John Boye, topa son anda dokunarak zorlu karşılaşmada skora dengeyi getirdi.

Atıyor ama savunamıyor
Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Axel Meye 71'inci dakikada Eskişehirspor'u tekrar öne geçirdi. Erkan Zengin'in yandan gönderdiği ortaya iyi bir kafa vuruşu yapan Meye, skoru 2-1'e getirdi. Golden 11 dakika sonra bu kez Leandrinho Sivasspor'a beraberliği getirdi. Skoru koruyamayan Es Es, eşitlik golünden sonra öne geçemeyince 2 puanı çimlere bıraktı.
Editör: TE Bilisim