Eskişehirspor'un ziyaretinde Eskişehirspor Kulüp başkanı Mesut Hoşcan, 'Biz Eskişehirspor yönetimi olarak şehrin yöneticilerinin her zaman yanındayız. Biz başkanlarımızla beraber şehrimize neler katabiliriz onun derdindeyiz. Eskişehirspor olarak başarılara imza attığımız zaman şehrin daha da hareketlenebileceğini; şehre dışarıdan bakışın daha güzel olacağının farkında ve inancındayız. Bu düşüncelerle her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz' dedi.

'MİNNET BORCUMUZ VAR.'

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'ta yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi: 'Eskişehirspor bizim için önemli bir kuruluş. Kendilerine minnet borcumuz var. Odunpazarı Belediyesi Stratejik Plan hazırlama çalışmalarında profesyonel bir spor kulübü olarak bize destek verdiler ve ciddi önerilerde bulundular. Bu iyi bir iş birliği olacağının göstergesidir. Odunpazarı Belediyesi olarak elimizden gelen katkıyı Eskişehirspor'a ve Eskişehir'in sporuna vermeye hazırız. Biz de sizlerden kurduğumuz spor müdürlüğümüze desteklerinizi bekliyoruz.'

Günün anısına Eskişehirsporlu futbolcuların imzalarının yer aldığı forma Kulüp Başkanı Hoşcan tarafından Başkan Kurt'a takdim edildi.(S.S.)

Editör: TE Bilisim