TAHAMMÜL YOK

Artık hatanın kabullenilemeyeceği Eskişehirspor'da, kalan maçlar için tam konsantre çalışmalar devam ediyor. İki yaralı kulübün hafta sonu oynayacağı zorlu maçta Eskişehirspor'un puan kaybına tahammülü bulunmuyor. Kaybedilecek 1 puan dahi Kırmızı Siyahlıların ipi boynuna geçirerek kendi sonunu hazırlaması anlamına geliyor.

SORUNLAR BİTMEDİ

Sezon boyunca Eskişehirspor'da hiçbir şey istenildiği gibi olmadı. Maddi krizinde ciddi sorunlara neden açtığı Kırmızı Siyahlı kulüpte çalkantılı ve can sıkıcı uzun süreçler yaşandı. Özellikle ikinci yarının başında başlayan direnişte bazı futbolcuların savaştan kaçması ise ağır eleştirilere ve takımın iç huzurunu bozmaya yetti.

ŞEHİR AYAĞA KALKTI

Bunun ardından yeniden bir kenetlenme ve son Mersin İdman Yurdu galibiyeti ile alevlenen ligde kalma kıvılcımı şehri ayağa kaldırdı. Zor ama imkansız olmaya yarışta kalan 4 maçın ehemmiyeti de arttı. Bu yüzden Eskişehirspor için artık telafisi olmayan haftalar başladı. İlk sınavını Cumartesi günü oynayacak olan Kırmızı Siyahlılar evinde Trabzonspor'u konuk edecek.

VAR OLMAK İÇİN

Bu maçın önemi ise Eskişehirspor açısından ya var oluş ya da yok oluş anlamına gelecek. Kırmızı Siyahlılar kazanarak Süper Ligde var olma yolunda bir adım atmak, kaybetmesi durumunda ise ben bu ligde yokum diyecek. Göksel DEMİRAL

Editör: TE Bilisim