Skibbe, Kayseri Erciyesspor ve Fenerbahçe karşılaşmalarından topladığı puanlar ile takımını düzlüğe çıkarmanın mutluluğunu yaşarken, kendisine yöneltilen eleştirilerinde büyük ölçüde önüne geçti. Zor bir süreçten başarılı bir şekilde çıkmayı başaran Alman teknik adam sezon sonunda

Kayseri Erciyesspor maçına
istifası cebinde çıktı
Kamuoyunda kader maçı olarak görülen Kayseri Erciyesspor karşılaşması Skibbe için de kader maçı niteliğindeydi. Bu maç öncesinde futbolcularını sert bir dille uyaran ve 'gerekirse A-2 takımı ile sahaya çıkarım' diyen Alman teknik adamın olumsuz bir sonuç alınması halinde yönetimle konuşarak istifa edeceğini söylediği bildirildi. Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında sahaya sürdüğü ilginç kadro ile kritik maçtan 3 puan çıkaran Skibbe, hem takımının, hem de kendi kaderini olumlu yönde etkileyecek bir galibiyete imza attı.

Fenerbahçe maçı güven tazeledi
Kayseri Erciyesspor karşısında alınan 3 puan sonrasında Fenerbahçe maçından aldığı 1 puan ve takımının oynadığı futbol ile beğenileri kazanan Skibbe'nin Eskişehirspor'daki kaderi henüz netlik kazanmasa da eli oldukça güçlenen teknik adamın kalan haftalarda takımı çalıştırırken daha rahat olacağı bir gerçek.
Dostluk ayrı iş ayrı
Başkan Hoşcan ile sıkı dost olan Alman teknik adamın Eskişehirspor'daki kaderi henüz belirsizliğini koruyor. Art arda gelen yenilgiler sonrasında Skibbe'nin arkasında duran ve hoca kararı ile ilgili olarak sezon sonunun beklenmesini gerektiğini her fırsatta kurmaylarına söyleyen Başkan Hoşcan'ın da Skibbe konusunda henüz net bir fikri yok. Sezon sonunda Skibbe'nin beklenilen performansı sağlaması halinde yola Skibbe ile devam etmek isteyen Başkan Hoşcan'ın, beklentilerin karşılanmaması halinde çok fazla seçeneği kalmıyor.
(S.S.)

Editör: TE Bilisim