Geçen hafta Sakarya karşısında üzücü bir mağlubiyet aldıklarını belirten Karamahmut, bu mağlubiyetten ders çıkararak bu hafta taraftara kendilerini affettireceklerini söyledi.

'Üzücü bir mağlubiyetti'

'Geçen hafta Sakarya karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldık' diyen Karamahmut, 'Bütün antrenör kadrosunu ve oyuncuları bu mağlubiyet gerçekten üzdü. Özellikle sosyal medyadan gelen mesajlar aracılığıyla Eskişehir Basket taraftarının da ne kadar üzgün olduğunu görüyoruz' ifadelerini kullandı.

'Takım için faydalı olabilir'

Karamahmut, 'Sezon başlarında bu tür mağlubiyetler, takımların ders çıkarmaları açısından faydalı da olabilir. Takımımız, bu mağlubiyetten kendisi için çok önemli dersler çıkarmıştır. Bu hafta sonunda oynayacağımız Akhisar maçında geçen hafta aldığımız mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz. Hedefimiz belli. Bir üst lige çıkmak istiyoruz' diye konuştu.

'Uzun bir yolumuz var'

Karamahmut, 'Bu uzun ve meşakkatli yolda, takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor. Ne yazık ki geçen hafta bunu yansıtamadık. Ama önümüzde, hatalarımızı telafi edebileceğimiz büyük bir sezon var. Her maç bizim için önemli. Geçen haftadan çıkardığımız derslerle Akhisar maçına çok farklı bir kimyayla çıkacağız' dedi.

'Akhisar, tecrübeli takım'

'Türkiye Basketbol Ligi'nde her maç gerçekten zor' diyen Karamahmut, 'Akhisar, tecrübeli, bu ligi bilen oyunculardan kurulu bir ekip. Bildiğim kadarıyla bu ligde onların 12. yılı. Kulüp ve yönetim olarak da tecrübeliler. Hiçbir maç kolay değil; ama bu maç gerçekten zor. Üstün performansımızla, bu maçı en iyi şekilde bitireceğimize inanıyoruz' diye konuştu.

'Taraftarımızı bekliyoruz'

Taraftara seslenen Takım Menajeri Gürol Karamahmut, 'Bütün Eskişehir taraftarını geçen hafta yaşadığımız mağlubiyeti telafi etme, onları mutlu etme şansını bize tanısınlar ve salona gelsinler. Onları bu güzel müsabakayı izlemeleri için salona davet ediyorum. Çok zevkli ve çekişmeli bir karşılaşma bizi bekliyor' ifadelerini kullandı.

'Josh oynayacak'

Amerikalı Josh Duncan'ın maça yetişebileceğine parantez açan Karamahmut, 'Josh Duncan bu hafta çalışmalara başladı. Cumartesi günü antrenörün vereceği rapor doğrultusunda oynayabilecek. Oynayıp oynamayacağı fiziksel durumuna göre antrenörün kararı doğrultusunda belli olacaktır' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim