SP İl Divan toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Ağdağ, İdlib'de 36 askerin şehit düşmesinin kendilerini son derece üzdüğünü söyledi.
BİR OLALIM
Böyle süreçlerde herkese düşen görevin, ülke ve askeri sahiplenmek ve milletin birlik ve beraberliğini muhafaza etmek olduğunu kaydeden Ağdağ, 'Bu itibarla yapılması gereken en öncelikli mesele iktidarıyla, muhalefetiyle her türlü ihtilafı ve siyasi çatışmayı bırakıp milletimiz ve değerlerimiz etrafında kenetlenmektir' dedi.
MİLLETİ YARALADI
Ağdağ, 'Maalesef böylesine can yakan ve birlikteliği mecbur kılan bir hadise yaşanmış olmasına rağmen milli iradenin yegane temsilcisi olan TBMM acilen toplanmamış ve siyasi partilere sıhhatli bilgilendirme yapılmamıştır. Bu yapılmadığı gibi ancak iki gün sonra kahvaltılı bir toplantı vesilesiyle kameralar önüne çıkan sayın Cumhurbaşkanının birlik ve beraberlik ruhuna uymayan ifadeleri ve böyle acılı bir günde özensizce kullandığı üslubu bizleri ve necip milletimizi derinden yaralamıştır. Şehitler tepesi boş değil ama şehitleri savunacak makamlar boş. Öyle anlaşılıyor' ifadelerini kullandı. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim