22 MAÇTA OYNADI

Ligin ikinci yarısında ligde kalma mücadelesi verecek olan Eskişehirspor'da gözler yapılacak transferlere çevrildi. Teknik patron Aybaba'nın ısrarla istediği golcü futbolcu ise 26 yaşındaki Senegal Milli takım futbolcusu İbrahima Balde oldu. Rusya'nın Kuban Krasnodar takımında forma giyen forvet oyuncusu burada çıktığı 22 karşılaşmada toplam 8 gol kaydetti.

İSPANYA'DAN RUSYA'YA

Senegalli futbolcu İbrahima Balde İspanya temsilcisi Atletico Madrid 3 sezon oynadıktan sonra, Numancia ekibine kiralık olarak gitti. 1 sezon burada forma giyen Balde buradan Osasuna ekibine transfer oldu. Son olarak Rusya ekibi Kuban Krasnodar ekine giden forvet oyuncusu şimdi ise Es Es'in radarına takıldı.

1 MİLYON 200 BİN TL

Senegal Milli takımında da forma giyen İbrahima Balde çıktığı 98 karşılaşmada toplam 32 gol kaydetti. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın ısrarcı olduğu Balde için Eskişehirspor yönetimi ise temaslara başladı. Ancak 1 milyon 200 bin Tl isteyen Senegalli futbolcu için yönetim sıkı pazarlığa girdi.

******

Es Es stoperleri bitiriyor

Eskişehirspor savunma hattını güçlendiriyor. Kırmızı Siyahlı ekip Hırvat stoper Goran Milovic ve İspanyol futbolcu Jordi Figueras Montel ile büyük ölçüde anlaşarak imza attırmaya hazırlanıyor.

DEV STOPER

Sezonun ilk yarısında yaşanan savunma hatalarıyla birlikte, gözler alınacak savunma oyuncusuna çevrildi. Eskişehirspor stoper mevkiine dev bir oyuncu katmak için gizli gizli çalışmalarını sürdürüyor. Hırvat defans oyuncusu Goran Milovic ile temasa geçen Kırmızı Siyahlılar 26 yaşındaki tecrübeli stoper oyuncusunu kadrosuna katmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hırvatistan Hajduk Split takımında forma giyen 1,95'lik stoper oyuncu Goran Milovic sesleri ise camiayı heyecanlandırdı.

MONTEL YOLDA

Kırmızı Siyahlı yönetim stoper hattına çifte transfer yapacak. Eskişehirspor Milovic ile büyük ölçüde anlaşırken, Real Betis forması giyen 28 yaşındaki savunma oyuncusu Jordi Figueras Montel ile de anlaşmaya yakın. Kırmızı Siyahlı yönetim transferlerde ince eleyip sık dokurken İspanyol oyuncuyu da kadrosuna katmak üzere.

ALTERNATİF COSTA

Kırmızı Siyahlı yönetim Hırvat stoper Goran Milovic'in yanı sıra Portekizli savunma oyuncusu Ricardo Costa'ya da alternatif isim olarak bakıyor. Paok takımında forma giyen Costa için de ön görüşme yapan Es Es yönetimi bu iki isimden birisini Eskişehirspor'a kazandırmak istiyor.

------

Nolan Es Es'e yakın

Eskişehirspor orta sahada takımın beyni olacak ismi transfer etmek üzere. Kırmızı Siyahlı ekip son olarak West Ham United forması giyen 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu Kevın Nolan ile görüşmelerini sürdürüyor. Kariyerinde birçok başarıya imza atan Kevın Nolan Es Es'e sıcak bakıyor. Bonservisi elinde olan İngiliz futbolcu Kevın Nolan ile pazarlık aşamasında olan Eskişehirspor yönetimi kısa bir süre içerisinde bu transferi bitirerek kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Editör: TE Bilisim