Alınan bilgiye göre, Zafer mahallesi Şencan sokakta, aralarında kız kaçırma meselesi yüzünden husumet bulunduğu öğrenilen O.K. (31), ile O.B. (41), İ.B. (60), A.Y. (21) ve S.K. (16) karşılaştı. İki grup aralarında bulunan husumet yüzünden yeniden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle İ.B. aracında bulunan av tüfeğiyle O.K.'ye 4 el ateş etti. Koltuk altı kısmından ağır yaralanan O.K., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından öncelikle olaya yakınında bulunan bir özel hastaneye oradan da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan O.K.'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay sonrasında İ.B.'in kullandığı av tüfeğini ele geçiren Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, diğer şüphelilerin evlerine ise baskın yaptı. Ekipler bu aramalarda ise 1 adet tabanca ve 11 adet fişek elde etti.

O.K.'yı yaraladığı iddia edilen İ.B., Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Burada ifadesi alınan şüpheli daha sonra adliyeye sevk edildi. Adliye girişine gelen şüphelilerin yakınları ile basın mensupları arasından gerginlik yaşanmaması için ise polis ekipleri önlem aldı.

Editör: TE Bilisim