Amerikalı Koç Brad Greenberg antrenmanlarda Siyah-Kırmızılı basketbolculara nefes aldırmazken, maçlarda basit hataların yapılmamasını istiyor.

Çift antrenman
Türkiye Basketbol Ligi'nde bir maç eksiğiyle ikinci sırada yer alan temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket, ligin 17'inci haftasında cumartesi günü saat 16.00'da İstanbulspor Beylikdüzü ile karşı karşıya gelecek. İstanbul'da oynanacak zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz, günde çift antrenman gerçekleştiriyor.

Hücum çalıştılar
Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu'nda antrenman yapan Siyah-Kırmızılı basketbolcuları Koç Brad Greenberg bir hayli terletiyor. Disiplin çerçevesi içerisinde geçen antrenmanda ağırlıklı olarak hücum varyasyonları çalışıldı. Hücum taktiklerinin isimlerine belli numaralar verilirken, Greenberg bunların kusursuz bir şekilde yapılmasını istedi.

Koç uyarılarda bulundu
Özellikle topsuz oyunda hangi basketbolcuların ne tür görevleri üstleneceğine parantez açan Koç Greenberg, perdelemeye gelecek isimlerle boşa çıkacak isimleri sık sık uyardı. Ayrıca topu kullanan oyun kurucuyu da tercihleri konusunda uyardı. Cemal Nalga'yı pota altında daha iyi kullanmak isteyen Greenberg, Sean Marshall'ın da dış atışlarına güveniyor.



Rakip 6'ncı sırada
Nesine.com Eskişehir Basket'in bu hafta sonu karşılaşacağı İstanbulspor Beylikdüzü, ligde Play-Off potasında yer alıyor. Oynadığı 16 maçın 11'ini kazanan İstanbul temsilcisi topladığı 27 puanla 6'ncı sırada kendisine yer buldu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



17. Hafta Programı
6 Ocak Cuma
14.00 Gelişim Koleji-Acıbadem Ünv
14.30 Final Gençlik-Düzce Belediye
7 Ocak Cumartesi
14.00 Türk Telekom-Muğla Orman
16.00 İst. Beylikdüzü-Nesine.com Esk.
16.00 Samsun BŞB-Bursa Durmazlar
16.30 Petkim-Sakarya BŞB
18.00 Afyon Belediye-Yalova Group
18.00 Akhisar Belediye-Mamak Bld
8 Ocak Pazar
13.00 Bandırma Kırmızı-Pertevniyal
Editör: TE Bilisim