763 delege var
Eskişehirspor camiası için kritik gün. 57. Olağanüstü Genel Kurul bugün yapılacak. 13 Temmuz 2017'de göreve gelen Başkan Sinan Özeçoğlu ve yönetiminin kararı ile gidilen Genel Kurul, Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak. 763 delegesi bulunan kulüpte, bugün saat 17.30'da yapılacak olan genel kurulda, yeterli çoğunluğun sağlanıp sağlanamayacağı ise merak ediliyor.

Yeterli çoğunluk 383
Olağanüstü Genel Kurul'da en az 383 yeterli çoğunluğun sağlanması halinde ise, ortada bir başkan adayının olmaması yüzünden, Genel Kurul'un 29 Kasım tarihine ertelenmesi bekleniyor.

Çağrı yanıt bulmadı
Eskişehirspor'un içinde bulunduğu durumdan sadece kendisi ve ekibinin çabasıyla çıkartamayacağını belirten ve 15 gün önce şehre seslenerek kulübün sahipsiz kalmaması adına yeni bir yönetim oluşturulması çağrısında bulunan mevcut Başkan Sinan Özeçoğlu'nun, bu çağrısı yanıt bulmadı.

Kulübün kaderi belirsiz
Seçilmişler, atanmışlar, bürokratlar bu süre içinde Siyah-Kırmızılı kulübün içinde bulunduğu duruma sessiz kaldığı için, bugün yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi, henüz adaylığını açıklayan kimse yok. Başkan Özeçoğlu da görevi bırakmakta kararlı olduğu için, 52 yıllık kulübün kaderinin ne olacağı muallak.
Editör: TE Bilisim