2019 yılı Aralık ayı içerisinde kurulan kooperatifin ilk genel kurul toplantısı yapıldı. Seyitgazi ilçesinin kalkınması amacıyla kurulan, S.S. Seyitgazi İlçesi Kalkınma Kooperatifinin ilk etaptaki çalışma bölgeleri Seyitgazi ilçesi, Kırka, Sancar, Yazıdere ve Arslanbeyli mahalleleri olacak.

KALKINACAĞIZ
Kooperatif hakkında bilgiler aktaran Başkan Mesut Atlı, 'Yerel potansiyelin ortaya çıkartılıp, her anlamda kalkınmanın ve refah seviyesinin arttırılması gerekmektedir. Bizler, bölgemizin tarım, hayvancılık, tarihi, dini ve doğal düzeninin potansiyelini ortaya çıkartıp, bölge halkımızın kalkınması ve refahı için harekete geçirebiliriz' dedi.

KALİTE ARTACAK
'Ürettiğimiz ürünleri, mümkün olduğunca mamule dönüştüreceğiz' diyen Atlı, 'Kadınlarımızın üretim potansiyeli ortaya çıkarılıp kazançtan pay alarak, yaşam kalitesini arttıracağız. Ortak üretim araçları ile maliyetleri düşüreceğiz. En önemlisi de her şeyimizi ortaya koyarak ürettiklerimizi gerçek değerinde pazarlayacağız.Gücümüze güç, heyecanımıza heyecan katacak üretici ortaklarımız, belirlediğimiz hedeflerimize kısa sürede ulaşacağımıza inancım tamdır' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim