Eskişehir'de düğünü öncesi kuaförde hazırlıklarını gerçekleştiren gelin adaylarından Bahar Kesik, konuyla ilgili, 'Düğünümüz 10 gün kala iptal oldu. Şimdi yeniden başladı. Ertelemeyi düşündük ama bir kızın küçüklükten beri hayali gelin olmaktır. Şimdi kurallara uygun bir şekilde düğün yapacağız. Kişi sayımızda kısıtlamalara gittik. Maskelerimiz hazır' ifadelerini kullandı.
DAHA İYİ OLDU
Düğünlerinin ertelenmesi ile büyük üzüntü duyduklarını fakat kış düğünü yapmak yerine yaz düğünü yapacakları için kendileri adına daha iyi olduğunu belirten damat Kadir Sezer, 'Türkiye'ye ve dünyaya bir bulaşınca düğünler de ertelenmek zorunda kaldı. Hatta düğünümüze bir hafta kala ertelendi. Çok büyük sürpriz oldu. Nişanlım da bu konuda baya bir üzüldü zaten. Her şeyde bir hayır vardır dedim. Hatta şu an bizim için daha iyi oldu' diye konuştu.
BİZE ÇOK YARADI
Normalleşme süreci ile birlikte açılan düğün salonlarının birçok sektörü olumlu etkilediğini belirten işletme sahibi Hasan Yılmaz, 'Normalleşme bize yaradı. Vatandaşlara ve düğün salonlarına da çok yaradı. Esnaflarımız çok sıkıntı çekmişti. İki ay dükkanımızı açmamıştık' dedi. İHA
Editör: TE Bilisim