Odunpazarı Belediyesi, berber ve kuaförler için uzun süre kullanabilecekleri konsantre dezenfektan, yüz koruyucu siperlik ve maske temin etti. Başkan Kurt, bu koruyucu malzemeleri Odunpazarı Bölgesi'nde bulunan tüm berber ve kuaförlere dağıtılmak üzere ESKUBER Başkanı Fethi Özkara'ya teslim etti.
ESKUBER'DEN ALINACAK
'Uzun bir süredir kapalı olan berber ve kuaförlerimizin, normalleşmeye doğru giderken, sterilizasyon ve hijyene büyük önem göstermesi gerekiyor' diyen Başkan Kurt, günde sadece birkaç kez yapılacak olan dezenfeksiyonun yetersiz kalacağını vurguladı. Bu nedenle Odunpazarı Belediyesi olarak, kuaför ve berberlere bir katkı sunmak istediklerini söyleyen Başkan Kurt, tüm işyeri ve mekanların bu bilinç ile kullanıldıkça, insan giriş ve çıkışı oldukça dezenfekte edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Başkan Kurt, 'Odunpazarı Belediyesi'nin bu hizmetinden faydalanmak isteyen berber ve kuaförler, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası'na gelerek dezenfektan, yüz koruyucu siperlik ve maskelerini alabilir' dedi.
KAZIM KURT'A TEŞEKKÜR
Koruyucu malzemeleri teslim alan Fethi Özkara, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a teşekkür etti. Özkara, Odunpazarı Belediyesi'nin vermiş olduğu konsantre dezenfektanın suya karıştırılarak 100 gün yeterli dezenfeksiyonun sağlanabileceğini söyledi. Her müşteriden sonra dezenfeksiyon işleminin uygulanması gerektiğini vurgulayan Özkara, bu işlem sırasında konsantre dezenfektanla hazırlanmış suyun kullanılabileceğini kaydetti. HM
Editör: TE Bilisim